Häämenu - buffet
Tuore parsa-perunasalaattia & basilikapestoa L, M, G
(parsaa, perunaa, pestoa, pikkelöityä punasipulia, oliiveja, kapriksia, kikherneitä, kevätsipulia)
Artisokka-panzanellasalaattia & helmimozzarellaa L, G
(artisokkaa, villitomaatteja, kurkkua, paprikaa, basilikaa, lehtipersiljaa, mozzarellaa, gluteenittomia krutonkeja)
Kahden ravun skagen (katkarapuja, jokiravunpyrstöjä) L, M, G
Loimutettua lohta L, M, G & jogurtti-tzatzikia L, G
Grillattua kananrintaa & Caesarsalaattia L (sis.kalaa)
Rucola-vihersalaattia, vadelmia, paahdettuja pinjansiemeniä & veriappelsiini-vinaigrette L, M, G
Artesaanileipomon rapeakuorista maalaisleipää, focacciaa L, M
& tuorejuustolevitettä L, G
***
Pääruoka I:
Kokki leikkaa:
Gremolata-maustettua karitsanpaahtopaistia L, M, G
& punaviinikastiketta L, M, G
Paahdettuja caponatakasviksia, bimiä, kukkakaalia & parsakaalia L, M, G
Pääruoka II:
Aurinkokuivatulla tomaatilla ja pinaatilla täytettyä siikafileetä L, M, G
& sitruunalla maustettua valkoviinikastiketta L, G
Paahdettuja caponatakasviksia, bimiä, kukkakaalia & parsakaalia L, M, G
Patisserie Teemu Auran kakut ja kahvi/tee