HÄÄT

Unelmiesi häätila meren äärellä!

HÄÄT | HELSINKI

Historiallinen Soutupaviljonki tarjoaa täydellisen seesteiset puitteet niin kesä- kuin talvihäihin. Soutupaviljonki tituleerataan jo legendaariseksi häätilaksi, sillä meillä on järjestetty lukemattomat talvi ja kesähäät. Menu, somistus sekä kalustus toteutetaan aina toiveitasi mukaillen. Tilaisuudessasi tarjolla itse hankkimasi juomatuotteet oman makusi mukaan. Takaamme asiantuntevan ja ystävällisen palvelun tilaisuutesi alusta loppuun!

Slide 1
Aurinkoiset syyshäät soudussa!
Image is not available

''Järjestimme syyskuun puolivälissä hääbileet 77 hengelle Soutupaviljongin viehättävissä tiloissa. Sää sattui suosimaan ja juhlien ajankohta taisi olla kesän viimeinen lämmin ja aurinkoinen viikonloppu. Näissä olosuhteissa paikka pääsi oikeuksiinsa. Terassilta oli hienot näköalat yölliselle Humallahdelle ja vieraat hyödynsivät mahdollisuutta vilvoitella viihtyisällä terassilla iltamyöhään saakka.''

- Mikko

Slide 1
Tunnelmalliset kesähäät kaiken keskellä!
Image is not available

''Soutupaviljonki oli aivan mahtava paikka järjestää häät. Lähellä merta ja keskustaa. Meillä oli vihkiminen Soutustadionin tiloissa jotka vuokrasin erikseen Helsingin kaupungilta.

Meillä oli 70 hääseurue ja sitä varten Soutupaviljonki oli oikein sopiva, tunnelma oli kivan intiimi yläkerrassa ja kaikki pystyivät istumaan samassa tilassa. Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta todella osaavaa. Suosittelen lämpimästi hääpaikaksi.''

- Erica

Slide 1
Palvelu kaikin puolin täysi kymppi!
Image is not available

'' Kiitos aivan mahtavista hääjuhlista. Ruoka oli todella hyvää ja juhlapaikka kauniisti koristeltu. Ja palvelu kaikin puolin täysi kymppi. Meillä oli täydellinen päivä!

- Annika

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Menut

Häämenujemme tarkoitus on synnyttää makumuistoja ja hetkiä, joita kannatte mukananne yhteisellä ikuisella matkallanne. Tutustu esimerkki menuihimme alta!

PYYDÄ TARJOUS

Soutupaviljongin myyntipalvelu

Arkisin 9.00-16.00

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat etusivultamme

[email protected]

044 7750 500