Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden!
Olipa kyseessä yritystilaisuus tai lämminhenkinen perhejuhla, tarjoamme sinulle monipuolisia ja maistuvia menuvaihtoehtoja, jotka täydentävät juhlasi täydellisesti. Ja mikä parasta, Soutupaviljongissa voit tuoda mukanasi omat juomasi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva menu!
Välimeren lämpö
Rosmariini pannuleipää & vaahdotettua voita
Viherversosalaattia, paahdettua kurpitsansiementä & vinegretteä
Lasista; katkarapua, avocadoa, appelsiinia, granaattiomenaa ja kevätsipulia
Harissalla maustettua paahdettua tattia, marinoitua kyssäkaalia, omenaa & rucolaöljyä
Makeaa punajuurta, homejuustokreemiä, puolikuivattua tomaattia, pistaasia & versoja
Kylmäsavustettua kirjolohta & rapeaa sokeriherne-tillikurkkua
Gremolattalla glaseerattua härän paahtopaistia & kurpitsa chutney
PÄÄRUOAKSI
Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.
Mureaa ylikypsää karitsan paahtopaistia & kirsikka-madeirakastiketta
tai
Timjamilla ja hunajalla maustettua juuressärää, pinaattia & paahdettua perunaa
JÄLKEEN
Vaahdotettua mascarponea, kanelilla maustettua luumukompottia, marenkia & kuivattua vadelmaa
Joulupukin herkkupöytä
Katkarapusalaattia, mausteleipämurua & caviart
Paahdettu tatti-omena-sienisalaattia
Glaseerattua punajuurta, paahdettua vuohenjuustoa, karamellisoitua tomaattia ja pinjamensiemeniä
Kirkasta Waldorfinsalaattia & kotimaista kylmäsavustettua kirjolohta
Marinoitua ohueksi leikattua hirvenpaistia & pikkelöityä karpaloa
Viherversosalaattia ja vinegretteä
Juureen leivottua leipää, saaristolaisleipää ja vaahdotettua voita
Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.
Paistettua appelsiini-yrttimaustettua kalkkunanrintaa & punaviini-madeirakastiketta
tai
Juusto-perunagratiini ja hunaja-rakuuna-paahdettuja värikkäitä porkkanoita, ruusukaalia ja varsiparsakaalia
VÄLIJUUSTOT
Briejuustoa
Aurajuustomoussea & juustokeksejä
Persimonkompottia
JÄLKEEN
Keittiömestarin jouluinen pavlova

Let's lunch
Valkosipuli focacciaa & oliivitapenadea
Viherversosalaattia, retiisiä, kurkkua & sitruuna-vinegretteä
Kirkasta perunasalaattia kananmunalla, avokadolla, aurinkokuivatulla tomaatilla, paprikalla & kevätsipulilla
Inkiväärillä glaseerattua grillattua kanaa, sydänsalaattia, pikkelöityä porkkanaa & maapähkinäkastiketta
PÄÄRUOAKSI
Grillattua kirjolohta, herkkusienimuhennosta & raikasta basilika-gremolataa
Rosmariinivoissa paistettuja gnoccheja, varsiparsakaalia & pinaattia

Good morning
Make Your Own Smoothie Bowl:
Kuningatarmarjasmoothie, johon itse lisättävänä; Kookoslastuja, paahdettuja pähkinöitä, tuoreita marjoja, lohkottua kiiviä, paahdettuja siemeniä & kauraa
Pieni täytetty sämpylä; mozzarellaa, tomaattia, salaattia, vihreää hernehummusta
Pienellä saaristolaisleivällä tuorejuustoa ja kylmäsavustettua kotimaista kirjolohta
Lohkottuja tuoreita hedelmiä
Tuorepuristettua omenamehua Ahvenanmaalta


Välimeren aurinko
Artesaanileipomon tuoretta focacciaa, juureen leivottua maalaisleipää ja aurinkokuivattua tomaattihummusta (V, G)
Caesarsalaattia naturel: rapeaa romainesalaattia, caesarkastiketta (L, G) ja parmesankrutonkeja (L)
Ras el hanout -maustettua bataattia, kesäkurpitsaa, rapeita kikherneitä, rucolaa ja mintulla maustettua turkkilaista jogurttia (L, G)
Revittyä mozzarellaa, makeaa villitomaattia, peppadoro paprikaa ja vesikrassipestoa (L, G)
Uuden sadon za’atar-perunasalaattia: sokerihernettä, retiisiä, kukkakaalia ja kevätsipulia sitrusmarinadissa (V, G)
Mojo rojo -jättiravunpyrstöjä, avokadoa, tuorekurkkua ja pinaattia (M, G)
Naudan rosepaistia, karamellisoitua fenkolia ja omenaa, krassinversoja ja balsamicosipulihilloketta (M, G)
PÄÄRUOAKSI
Paistettua nieriää, seesamporkkanaa ja kevätsipuli-hollandaisekastiketta (L, G)
tai
Bistecca alla Griglia: grillattua naudanfileetä, valkosipuli-persiljavoita (L, G) ja Chianti-punaviinikastiketta (M, G)
tai
Grillattua portobelloa ja munakoisoa, tomaatticoncassé (V, G) ja linssi-korinttisalsaa (V, G)
Lisukkeena: Gnoccheja, vihreää parsaa, broccolinoa, pinaattia ja uunikuivattua San Marzano -tomaattia (L, G)

Rakkauden harmoniaa
Juureen leivottua maalaisleipää, rieskaa ja tummaa leipää (V)
Keltaista kurpitsa-seesamihummusta (V, G) ja kolmen pippurin tuorejuustoa (L, G)
Puutarhan viherversosalaattia tuoreilla marinoiduilla vadelmilla, mansikoilla sekä vinegretteä (V, G)
Raviolisalaattia ja paahdettuja pinjansiemeniä; vihreitä papuja, paahdettua porkkanaa, avokadoa, paholaisen hilloa ja tuoretta basilikaa (L)
Horiatiki – kreikkalainen maalaissalaatti; uunikuivattua tomaattia, paahdettua murennettua fetaa, marinoitua punasipulia, oliiveja, tuorekurkkua, paprikaa ja tuoretta oreganoa (L, G)
Limellä maustettua katkarapuskagenia (L, M, G)
Hiillostettua lohipastramia ja hölskyttyä fenkoli-tillikurkkua (L, M, G)
PÄÄRUOAKSI
Nokkosella ja pinaatilla täytettyä hiillostettua siikafileetä ja ruohosipuli-sahrami-valkoviinikastiketta (L, G)
tai
Salsa romescolla maustettua grillattua häränfileetä ja madeirakastiketta (L, M, G)
Lisukkeena: Paahdettua kesäperunaa, tuoretta sokerihernettä, babypinaattia ja marinoitua granaattiomenaa (V, G)


Mediterranean breeze
Fenkoligraavattua hiillostettua siikaa, latva-artisokka-ratatouille kasviksia ja sinisimpukka aiolia
Focacciaa & oliivivoita
PÄÄRUOAKSI
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi rilletteä, tryffeli-perunagalette, naattiporkkanaa ja vadelma-punaviinikastiketta
JÄLKEEN
Limoncello-mantelikakkua, valkosuklaanamelakaa, laventelihunajalla maustettua sitrus-salaattia & syötäviä kukkia

Dinner time
Siikaceviche; Kurkku-avokadocruda, avokado-limemoussea, granaattiomenaa ja korianteri-versosalaattia
PÄÄRUOAKSI
Grillattua saksanhirvenfileetä & saksanhirvi-tattiragout, Timjami-perunafondant, Valkosipuli-seesamipaahdettuja pikkuporkkanoita ja Linssi-tomaattisalsaa
JÄLKIRUOKA
Pistaasi-mantelikakkua & rommi-ananaskompottia


Aurinkoinen välimeri
Levainpatonkia ja porkkanahummusta
Vihersalaattia, yrtinversoja, rypäleitä & raparperi-mansikkavinegretteä
Ricotta-juustoa, uunissa paahdettua kirsikkatomaattia, oreganokurkkua, cantaloupea, mangoldia & paahdettuja pähkinöitä
Välimeren varhaisperunasalaattia; marinoitua punasipulia, kalamata-oliiveja ja kevätsipulia citrusmarinadissa
Lempeästi chililliä marinoituja jättikatkarapuja, avokadoa, sokeriherneitä, kevätsipulia & lime-romescodressinkiä
PÄÄRUOAKSI
Grillattua härän fileetä ja chimichurria
Vegaaneille ilmoitetun määrän mukaan;
Portobello confit & ratatoulle kasviksia
Lisukkeena; Grillattua artisokkaa ja rakuuna porkkanoita
JÄLKEEN
Vanilja-mascarpone vaahtoa, valkosuklaata ja hillotettua mansikkaa
Classic feast
Cajun-paahdettuja scampeja ja ananassalsaa
Grillattua vihreää parsaa, caesarsalaattia ja parmesanlastuja
Mozzarellaa, mansikoita ja granaattiomenaa
Lämminsavukirjolohisalaattia, kananmunaa ja pikkelöityä punasipulia
Jugurtti-marinoitua grillattua kanaa ja vesimeloni-minttusalsaa
Vihersalaattia, pinjansiemeniä ja vinegretteä
Lähileipomon rosmariinifocacciaa ja sitruunalla maustettua philadelphia-tuorejuustoa
PÄÄRUOAKSI
Ylikypsää, haudutettua saksanhirven paistia ja omena-timjami-madeirakastiketta
Lisukkeena; Parmesan-perunagratiinia, vihreitä papuja ja omenaa
Jouluinen buffet
Viherversosalaatteja ja karpalovinegretteä (V, G)
Waldorfinsalaattia ja paahdettua pekaanipähkinää (M, G) sis. pähkinää
Metsäsienisalaattia (L, G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa (L, G)
Talon sillit ja silakat (M, G)
Lämminsavustettua merilohta ja pikkelöityä tuorekurkku-fenkolisalaattia (M, G)
Graavattua siikaa ja mätimoussea (L, G)
Kotimaisesta porsaasta alatoopia ja punasipuli-chutney (M, G)
Lähileipomon tuoretta leipää ja tuorehernehummusta (M)
Saaristolaisleipää ja voita (L)
PÄÄRUOAKSI
Confattua ankankoipea, paahdettuja särä-juureksia ja appelsiini-
punaviinikastiketta (L, G)
JÄLKIRUOKA
Glögi-maustettua rahkamoussea ja piparkakku-crumblea (L, G)
Kahvi tai haudutettu tee
.webp)
Rapuillallinen
Pöytiin tarjoiltu menu saatavilla 1.8. alkaen!
ALKURUOKA
Täplä- ja jokirapuja päivän hintaan sekä voita, tilliä ja paahtoleipää
PÄÄRUOAKSI
Hiillostettua siikaa, persillada-perunoita, kukkakaalipyrettä, sitruunavoikastiketta, jääretiisiä & versoja
JÄLKEEN
Crème caramel, calvados-omenasalaattia, vadelmaa, mantelimurua & pelargoniaa

Välimeren sormisyötävät
Salaatinlehdeltä; limellä maustettua katkarapua, chili-mango kompottia & sesaminsiemeniä
Crostinilta; hiillostettua siikaa, avokadohapankermaa,
sokerihernettä & krassia
Lohipastramia, paprika-muhammaraa &
ruohosipuli-mantelicrudoa
MAALTA
Miedosti savustettua paahdettua porsaankylkeä, inkivääri-omenahilloa, rapeaa serranokinkkua & timjamia
Confit perunaa, cavi-art kreemiä, marinoitua sipulia & tillinversoa
Hunajalla maustettua brietä, tapenadea, rypäleitä & orvokkia
MAKEANHIMOON
Suklaakupista; valkosuklaa-namelakaa, vadelmaa &syötäviä kukkia
Vaniljamascarponea, herukkaa & paahdettua tummasuklaata
Persikkaa, passionhedelmää, kookoskaramelliä, paahdettua kookosta & orvokkia

Klassiset cocktail-pidot
Pieni savulohivoileipäkakku
Pienellä blinillä kylmäsavukirjolohta & tillituorejuustoa
Katkarapuja salsa verde
MAALTA
Kylmäsavustetulla härällä ja piparjuurimajoneesilla täytetty tuulihattu
Sydänsalaatinlehdellä roseankkaa, ponzumajoneesia ja krassia
Parmesaani-Västerbottenquiche, karamellisoitua tomaattia & sokerihernettä
MAKEANHIMOON
Passion-mangomoussella täytetty tuulihattu
Pieni suklaabrownie & banoffeevaahtoa ja kuivattua puolukkka
Pieni porkkanakakku, frosting & orvokkeja
