Maistuvat tarjoilut kruunaavat tilaisuuden!

Olipa kyseessä yritystilaisuus tai lämminhenkinen perhejuhla, tarjoamme sinulle monipuolisia ja maistuvia menuvaihtoehtoja, jotka täydentävät juhlasi täydellisesti. Ja mikä parasta, Soutupaviljongissa voit tuoda mukanasi omat juomasi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva menu!

Pikkujoulumenut

Laadukkaat, sesongin parhaista raaka-aineista valmistetut pikkujoulumenut hurmaavat vieraasi monipuolisuudellaan. Tutustu vuoden 2024 pikkujoulukauden menuvaihtoehtoihimme tästä!

Välimeren lämpö
ALKUUN

Rosmariini pannuleipää & vaahdotettua voita

Viherversosalaattia, paahdettua kurpitsansiementä & vinegretteä

Lasista; katkarapua, avocadoa, appelsiinia, granaattiomenaa ja kevätsipulia

Harissalla maustettua paahdettua tattia, marinoitua kyssäkaalia, omenaa & rucolaöljyä

Makeaa punajuurta, homejuustokreemiä, puolikuivattua tomaattia, pistaasia & versoja

Kylmäsavustettua kirjolohta & rapeaa sokeriherne-tillikurkkua

Gremolattalla glaseerattua härän paahtopaistia & kurpitsa chutney

PÄÄRUOAKSI

Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Mureaa ylikypsää karitsan paahtopaistia & kirsikka-madeirakastiketta

tai

Timjamilla ja hunajalla maustettua juuressärää, pinaattia & paahdettua perunaa

JÄLKEEN

Vaahdotettua mascarponea, kanelilla maustettua luumukompottia, marenkia & kuivattua vadelmaa

sp2.0-black

Joulupukin herkkupöytä
ALKUUN

Katkarapusalaattia, mausteleipämurua & caviart

Paahdettu tatti-omena-sienisalaattia

Glaseerattua punajuurta, paahdettua vuohenjuustoa, karamellisoitua tomaattia ja pinjamensiemeniä

Kirkasta Waldorfinsalaattia & kotimaista kylmäsavustettua kirjolohta

Marinoitua ohueksi leikattua hirvenpaistia & pikkelöityä karpaloa

Viherversosalaattia ja vinegretteä

Juureen leivottua leipää, saaristolaisleipää ja vaahdotettua voita

PÄÄRUOAKSI

Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Paistettua appelsiini-yrttimaustettua kalkkunanrintaa & punaviini-madeirakastiketta

tai

Juusto-perunagratiini ja hunaja-rakuuna-paahdettuja värikkäitä porkkanoita, ruusukaalia ja varsiparsakaalia

VÄLIJUUSTOT
Briejuustoa
Aurajuustomoussea & juustokeksejä
Persimonkompottia

JÄLKEEN
Keittiömestarin jouluinen pavlova

Share_catering_logo-ilman-taustaa

pikkujoulut

Kokousmenut

Soutupaviljongin kokousmenut tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä rento brunssikokous tai räätälöity päivällinen, jossa yhdistyvät laadukas ruoka ja upeat merinäkymät.

Let's lunch
ALKUUN

Valkosipuli focacciaa & oliivitapenadea

Viherversosalaattia, retiisiä, kurkkua & sitruuna-vinegretteä

Kirkasta perunasalaattia kananmunalla, avokadolla, aurinkokuivatulla tomaatilla, paprikalla & kevätsipulilla

Inkiväärillä glaseerattua grillattua kanaa, sydänsalaattia, pikkelöityä porkkanaa & maapähkinäkastiketta

PÄÄRUOAKSI

Grillattua kirjolohta, herkkusienimuhennosta & raikasta basilika-gremolataa

Rosmariinivoissa paistettuja gnoccheja, varsiparsakaalia & pinaattia

sp2.0-black
Good morning
MENU

Make Your Own Smoothie Bowl:
Kuningatarmarjasmoothie, johon itse lisättävänä; Kookoslastuja, paahdettuja pähkinöitä, tuoreita marjoja, lohkottua kiiviä, paahdettuja siemeniä & kauraa

Pieni täytetty sämpylä; mozzarellaa, tomaattia, salaattia, vihreää hernehummusta

Pienellä saaristolaisleivällä tuorejuustoa ja kylmäsavustettua kotimaista kirjolohta

Lohkottuja tuoreita hedelmiä

Tuorepuristettua omenamehua Ahvenanmaalta

Share_catering_logo-ilman-taustaa
kokousmenut

Häämenut

Häämenujemme tarkoitus on synnyttää makumuistoja ja hetkiä, joita kannatte mukananne yhteisellä ikuisella matkallanne. Tutustu vuoden 2025 häämenuihimme alta!

Välimeren aurinko
HÄÄMENU – BUFFET – 2026
ALKUUN

Artesaanileipomon tuoretta focacciaa, juureen leivottua maalaisleipää ja aurinkokuivattua tomaattihummusta (V, G)

Caesarsalaattia naturel: rapeaa romainesalaattia, caesarkastiketta (L, G) ja parmesankrutonkeja (L)

Ras el hanout -maustettua bataattia, kesäkurpitsaa, rapeita kikherneitä, rucolaa ja mintulla maustettua turkkilaista jogurttia (L, G)

Revittyä mozzarellaa, makeaa villitomaattia, peppadoro paprikaa ja vesikrassipestoa (L, G)

Uuden sadon za’atar-perunasalaattia: sokerihernettä, retiisiä, kukkakaalia ja kevätsipulia sitrusmarinadissa (V, G)

Mojo rojo -jättiravunpyrstöjä, avokadoa, tuorekurkkua ja pinaattia (M, G)

Naudan rosepaistia, karamellisoitua fenkolia ja omenaa, krassinversoja ja balsamicosipulihilloketta (M, G)

PÄÄRUOAKSI

Paistettua nieriää, seesamporkkanaa ja kevätsipuli-hollandaisekastiketta (L, G)
tai
Bistecca alla Griglia: grillattua naudanfileetä, valkosipuli-persiljavoita (L, G) ja Chianti-punaviinikastiketta (M, G)
tai
Grillattua portobelloa ja munakoisoa, tomaatticoncassé (V, G) ja linssi-korinttisalsaa (V, G)

Lisukkeena: Gnoccheja, vihreää parsaa, broccolinoa, pinaattia ja uunikuivattua San Marzano -tomaattia (L, G)

sp2.0-black
Rakkauden harmoniaa
HÄÄMENU – BUFFET – 2026
ALKUUN

Juureen leivottua maalaisleipää, rieskaa ja tummaa leipää (V)

Keltaista kurpitsa-seesamihummusta (V, G) ja kolmen pippurin tuorejuustoa (L, G)

Puutarhan viherversosalaattia tuoreilla marinoiduilla vadelmilla, mansikoilla sekä vinegretteä (V, G)

Raviolisalaattia ja paahdettuja pinjansiemeniä; vihreitä papuja, paahdettua porkkanaa, avokadoa, paholaisen hilloa ja tuoretta basilikaa (L)

Horiatiki – kreikkalainen maalaissalaatti; uunikuivattua tomaattia, paahdettua murennettua fetaa, marinoitua punasipulia, oliiveja, tuorekurkkua, paprikaa ja tuoretta oreganoa (L, G)

Limellä maustettua katkarapuskagenia (L, M, G)

Hiillostettua lohipastramia ja hölskyttyä fenkoli-tillikurkkua (L, M, G)

PÄÄRUOAKSI

Nokkosella ja pinaatilla täytettyä hiillostettua siikafileetä ja ruohosipuli-sahrami-valkoviinikastiketta (L, G)
tai
Salsa romescolla maustettua grillattua häränfileetä ja madeirakastiketta (L, M, G)

Lisukkeena: Paahdettua kesäperunaa, tuoretta sokerihernettä, babypinaattia ja marinoitua granaattiomenaa (V, G)

Share_catering_logo-ilman-taustaa
tiimi

Istuvat menut

Kun kaipaat eleganssia, istuva illallinen on valintasi. Istuva illallinen soveltuu täydellisesti häihin, karonkkaan, merkkipäiviin sekä kaikenlaisiin yritysjuhliin – pikkujouluista vuosijuhliin. Tutustu menuihimme alta ja pyydä tarjous!

Mediterranean breeze
ALKUUN

Fenkoligraavattua hiillostettua siikaa, latva-artisokka-ratatouille kasviksia ja sinisimpukka aiolia

Focacciaa & oliivivoita

PÄÄRUOAKSI

Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi rilletteä, tryffeli-perunagalette, naattiporkkanaa ja vadelma-punaviinikastiketta

JÄLKEEN

Limoncello-mantelikakkua, valkosuklaanamelakaa, laventelihunajalla maustettua sitrus-salaattia & syötäviä kukkia

sp2.0-black
Dinner time
ALKUUN

Siikaceviche; Kurkku-avokadocruda, avokado-limemoussea, granaattiomenaa ja korianteri-versosalaattia

PÄÄRUOAKSI

Grillattua saksanhirvenfileetä & saksanhirvi-tattiragout, Timjami-perunafondant, Valkosipuli-seesamipaahdettuja pikkuporkkanoita ja Linssi-tomaattisalsaa

JÄLKIRUOKA

Pistaasi-mantelikakkua & rommi-ananaskompottia

Share_catering_logo-ilman-taustaa
istuva-menu

Buffetit

Buffetmenut soveltuvat täydellisesti perhejuhliin, rennompiin yritysjuhliin kuin häihinkin. Buffetmenusta jokainen voi rakentaa lautaselle omanlaisensa annoksensa. Tutustu buffetmenuihin alta ja pyydä tarjous!

Aurinkoinen välimeri
GRILLIMENU
ALKUUN

Levainpatonkia ja porkkanahummusta

Vihersalaattia, yrtinversoja, rypäleitä & raparperi-mansikkavinegretteä

Ricotta-juustoa, uunissa paahdettua kirsikkatomaattia, oreganokurkkua, cantaloupea, mangoldia & paahdettuja pähkinöitä

Välimeren varhaisperunasalaattia; marinoitua punasipulia, kalamata-oliiveja ja kevätsipulia citrusmarinadissa

Lempeästi chililliä marinoituja jättikatkarapuja, avokadoa, sokeriherneitä, kevätsipulia & lime-romescodressinkiä

PÄÄRUOAKSI

Grillattua härän fileetä ja chimichurria

Vegaaneille ilmoitetun määrän mukaan;

Portobello confit & ratatoulle kasviksia

Lisukkeena; Grillattua artisokkaa ja rakuuna porkkanoita

JÄLKEEN

Vanilja-mascarpone vaahtoa, valkosuklaata ja hillotettua mansikkaa

sp2.0-black

Classic feast
BUFFET MENUALKUUN

Cajun-paahdettuja scampeja ja ananassalsaa

Grillattua vihreää parsaa, caesarsalaattia ja parmesanlastuja

Mozzarellaa, mansikoita ja granaattiomenaa

Lämminsavukirjolohisalaattia, kananmunaa ja pikkelöityä punasipulia

Jugurtti-marinoitua grillattua kanaa ja vesimeloni-minttusalsaa

Vihersalaattia, pinjansiemeniä ja vinegretteä

Lähileipomon rosmariinifocacciaa ja sitruunalla maustettua philadelphia-tuorejuustoa

PÄÄRUOAKSI

Ylikypsää, haudutettua saksanhirven paistia ja omena-timjami-madeirakastiketta

Lisukkeena; Parmesan-perunagratiinia, vihreitä papuja ja omenaa

Share_catering_logo-ilman-taustaa

Jouluinen buffet
ALKUUN

Viherversosalaatteja ja karpalovinegretteä (V, G)
Waldorfinsalaattia ja paahdettua pekaanipähkinää (M, G) sis. pähkinää
Metsäsienisalaattia (L, G)
Keitettyjä perunoita ja tillivoisulaa (L, G)
Talon sillit ja silakat (M, G)
Lämminsavustettua merilohta ja pikkelöityä tuorekurkku-fenkolisalaattia (M, G)
Graavattua siikaa ja mätimoussea (L, G)
Kotimaisesta porsaasta alatoopia ja punasipuli-chutney (M, G)
Lähileipomon tuoretta leipää ja tuorehernehummusta (M)
Saaristolaisleipää ja voita (L)

PÄÄRUOAKSI

Confattua ankankoipea, paahdettuja särä-juureksia ja appelsiini-
punaviinikastiketta (L, G)

JÄLKIRUOKA

Glögi-maustettua rahkamoussea ja piparkakku-crumblea (L, G)
Kahvi tai haudutettu tee

buffetit

Rapujuhlat

Kesäillat hämärtyvät ja on vihdoin tullut rapujuhlien aika! Pöydät notkuvat kirkkaanpunaisista saksiniekoista ja tunnelma on lämmin ja viehkeä. Tutustu ja varaa rapujuhlat!

Rapuillallinen
 

Pöytiin tarjoiltu menu saatavilla 1.8. alkaen!

ALKURUOKA
Täplä- ja jokirapuja päivän hintaan sekä voita, tilliä ja paahtoleipää

PÄÄRUOAKSI
Hiillostettua siikaa, persillada-perunoita, kukkakaalipyrettä, sitruunavoikastiketta, jääretiisiä & versoja

JÄLKEEN
Crème caramel, calvados-omenasalaattia, vadelmaa, mantelimurua & pelargoniaa

sp2.0-black

rapujuhlat

Cocktail-palat

Cocktailpalat soveltuvat erinomaisesti nautittavaksi esimerkiksi häiden, pikkujoulujen, kesäjuhlien tai vaikkapa karonkan alkuun alkumaljoja kilistellessä. Tutustu alla oleviin cocktailpaloihin ja pyydä tarjous!

Välimeren sormisyötävät
MERELTÄ

Salaatinlehdeltä; limellä maustettua katkarapua, chili-mango kompottia & sesaminsiemeniä

Crostinilta; hiillostettua siikaa, avokadohapankermaa,
sokerihernettä & krassia

Lohipastramia, paprika-muhammaraa &
ruohosipuli-mantelicrudoa

MAALTA

Miedosti savustettua paahdettua porsaankylkeä, inkivääri-omenahilloa, rapeaa serranokinkkua & timjamia

Confit perunaa, cavi-art kreemiä, marinoitua sipulia & tillinversoa

Hunajalla maustettua brietä, tapenadea, rypäleitä & orvokkia

MAKEANHIMOON

Suklaakupista; valkosuklaa-namelakaa, vadelmaa &syötäviä kukkia

Vaniljamascarponea, herukkaa & paahdettua tummasuklaata

Persikkaa, passionhedelmää, kookoskaramelliä, paahdettua kookosta & orvokkia

sp2.0-black
Klassiset cocktail-pidot
MERELTÄ

Pieni savulohivoileipäkakku

Pienellä blinillä kylmäsavukirjolohta & tillituorejuustoa

Katkarapuja salsa verde

MAALTA

Kylmäsavustetulla härällä ja piparjuurimajoneesilla täytetty tuulihattu

Sydänsalaatinlehdellä roseankkaa, ponzumajoneesia ja krassia

Parmesaani-Västerbottenquiche, karamellisoitua tomaattia & sokerihernettä

MAKEANHIMOON

Passion-mangomoussella täytetty tuulihattu

Pieni suklaabrownie & banoffeevaahtoa ja kuivattua puolukkka

Pieni porkkanakakku, frosting & orvokkeja

Share_catering_logo-ilman-taustaa

cocktail-palat2

Aloita unelmatilaisuutesi suunnittelu!

Kerro meille toiveesi tai kysy lisää, niin autamme sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman. Otetaan yhdessä ensimmäinen askel kohti ikimuistoista päivää – ota yhteyttä nyt!