Pikkujoulut
Soutupaviljonki tarjoaa täydelliset puitteet pikkujoulujen järjestämiseen. Miksi ette loisi unohtumattomia hetkiä työporukallenne tai ystävienne kanssa juuri täällä? Soutupaviljongissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat ovat enemmän kuin sallittu.
MIKSI SOUTUPAVILJONKI?

Keskeinen sijainti
Soutupaviljonki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, lyhyen kävelymatkan päässä Mannerheimintieltä. Pysäköintipaikkoja löytyy lähikatujen varsilta.

Ammattitaito
Meidän ammattitaitoiset myyjät auttavat teitä luomaan pikkujoulut, jotka vastaavat täysin toiveitanne ja tarpeitanne. Otamme aina huomioon juhlien kokonaisuuden, jotta kaikki osa-alueet toimivat yhteen.

Tarjoilut
Herkulliset tarjoilut ovat olennainen osa pikkujouluja. Suunnittelemme menut sopimaan juuri teidän tilaisuuteenne. Voit luottaa meidän ammattitaitoon, kun haluat herkullista ruokaa juhliisi.
Menu 1 | 99 € / hlö (sis. alv)
99 € / hlö (sis. alv) sisältäen:
- Tilavuokran 6h ennen klo 00:00 (ma-la)
- Jouluisen buffetmenun alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä kahvin/teen
- Henkilökunnan paikalla koko tilaisuuden ajan
- Astiat, pöytäliinat ja servetit
- Kevyen joulusomistuksen
ALKUUN
Focacciaa (V) & yrttihummusta (V, G)
Vihersalaattia, viikunaa, kurkkua & balsamicovinegretteä (V, G)
Patatas bravas -salaattia, vihreitä papuja, paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia & chorizocrumblea (M, G)
Filotaikinaan leivottua fetaa hunajaisella tahinikastikkeella & rucolaa (L)
Hiillostettua lohta & appelsiini-fenkolisalaattia (M, G)
PÄÄRUOAKSI
Yhtenäinen pääruokavalinta koko seurueelle. Huomioimme erikoisruokavaliot ja allergiat ilmoituksen mukaisesti;
Mureaksi haudutettua naudan etuseläkettä & kirsikalla maustettua rosmariini-punaviinikastiketta (M, G)
tai
Nokkos-pinaattitäytettyä pintahillostettua siikaa & porkkana-sahramihollandaisea (L, G)
Lisukkeena; Rosmariinipolentaa, portobelloa & bimiä (L, G)
JÄLKEEN
Suklainen piparkakku tiramisu (G, L)
Kahvi/ haudutettu tee
Menu 2 | 105 € / hlö (sis. alv)
105 € / hlö (sis. alv) sisältäen:
- Tilavuokran 6h ennen klo 00:00 (ma-la)
- Keittiömestarin suositus-buffetmenun alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä kahvin/teen
- Henkilökunnan paikalla koko tilaisuuden ajan
- Astiat, pöytäliinat ja servetit
- Kevyen joulusomistuksen
ALKUUN
Hapanjuurileipää, kuminanäkkileipää (V) &
ruskistettua vaahdotettua voita (L, G)
Villitomaatti viherversosalaatti & veriappelsiinivinegretteä (V, G)
Punajuuri-lehtikaali fattoush & murennettua fetaa (L, G)
Paahdettu munakoiso-kurpitsasalaattia & pistouta (V, G)
Inkivääriglaseerattua kanaa & marokkolaista kukkakaali-granaattiomenasalaattia (M, G)
Lohipastramia, fenkolinsiemenkurkkua & sumakkiranskankermaa (L, G)
PÄÄRUOAKSI
Yhtenäinen pääruokavalinta koko seurueelle. Huomioimme erikoisruokavaliot ja allergiat ilmoituksen mukaisesti;
Persilladalla maustettua ylikypsää karitsanniskaa & tummaa madeirakastiketta (M, G)
tai
Paistettua nieriää hunajaisella sitrusglaseella & vesikrassikastikastiketta (L, G)
Lisukkeena; Rosmariinipolentaa, portobelloa & bimiä (L, G)
JÄLKEEN
Glögipäärynää, Amarettolla maustettua Mascarponea ja kauravalkosuklaa-crumblea (G, L)
Kahvi/ haudutettu tee