häämenut

Häämenujemme tarkoitus on synnyttää makumuistoja ja hetkiä, joita kannatte mukananne yhteisellä ikuisella matkallanne. Tutustu vuoden 2024 häämenuihimme alta!

SISÄMAAN NIITYT

HÄÄMENU – BUFFET ALKUUN

Juurileipää ja rosmariini pannuleipää, vatkattua voita ja porkkanahummusta

Vihersalaattia, viikunaa, pinjansiemeniä ja raparperivinaigrettea

(Kauden sienipiirakkaa ja oregano-öljyä)

Uunikuivattuja tomaatteja, paahdettua artisokkaa, fetaa, saksanpähkinää ja sokeriherne-basilika crudoa

Mintulla marinoitua kesäkurpitsaa, munakoisoa, oliiveja, granaattiomenansiemeniä, rucolaa ja tahinilla maustettua babaganoushia

Kvinoatabouleh; Ras-el-hanout porkkanaa, bataattia, soijapapuja, sokerimaissia, herneenversoja ja rapeita kikherneitä

Balsamico-punajuuria, paahdettua punasipulia, grillattua halloumia, neulapapuja ja rucolaa

Maalais-perunasalaattia; grillattua kanaa, rapeaa serranokinkkua, paahdettua ruusukaalia, marinoitua paprikaa, pinaattia ja ruohosipuli-hapankermaa

Hiillostettua lohta, sahramifenkolia, versoja ja paprika-sesam aiolia

PÄÄRUOAKSI

Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Savustettua ylikypsää naudan etuselkää, palsternakkaa, porkkanaa, artisokkaa ja rosmariini-vadelmakastiketta

tai

Paahdettua siikaa, sokerihernettä, retiisiä ja fenkoli-valkoviinikastiketta

tai

Confit portobelloa, kukkakaalipyrettä, paahdettua valkosipulia, yrttimarinoituja linssejä ja tuoretomaattisalsaa

Lisukkeena: Paahdettua perunaa, myskikurpitsaa, parsakaalia ja rucola-gremolataa

SUMMER WEDDING

HÄÄMENU – BUFFET ALKUUN

Paahdettu feta-kvinoatabbouleh & granaattiomenaa

Antipastokasviksia

Jättiravunpyrstöjä ja käsin kuorittuja katkarapuja salsa verde

Ras Al Hanout paahdettua lohta & appelsiini-fenkolisalaattia, tuoretta minttua ja paahdettuja
pinjansiemeniä

Hunaja-harissa-maustettua grillattua maalaiskananrintaa & pikkelöityä porkkana-rakuuna-kikhernesalaattia

Vihersalaattia provencal, paahdettua vuohenjuustoa, mansikkaa, rypäleitä & tuoreita kukkia ja vaalea balsamicovinegrette

Tuoretta artesaanileipomon rosmariinifocacciaa & aurinkokuivattutomaattipestoa

PÄÄRUOAKSI

Valittavissa liha-/kala- tai kasvisvaihtoehto, yhtenäinen valinta koko seurueelle erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan ilmoitetun mukaan.

Paahdettua häränfileetä, amontillado-sherrykastiketta ja gnocchipaistosta

tai

Rucolapestolla täytettyä siikafileetä, sitruuna-valkoviinikastiketta ja gnocchipaistos